Hesabım
    Helen Mirren'lı "Winchester" Posterinde Korkunun İzleri!

    Korku-gerilim "Winchester" filminden ürkütücü bir poster yayınlandı.

    Helen Mirren başrollü korku filmi Winchester'tan ürkütücü bir poster geldi! Oscar adayı usta oyuncunun başrolünü üstlendiği korku gerilim yapımının posterinde, ünlü oyuncuyu yüzü örtülü bir halde görüyoruz.

    Winchester Tüfekleri servetinin varisi Sarah Winchester, San Francisco'nun 50 mil dışında, izole bir arazi üzerinde malikanesinin yapımına başlar ve onyıllardır, haftanın 7 günü, günün 24 saati boyunca tadilatlar durmaksızın devam eder. Nihayetinde Winchester Malikanesi devasa bir hale gelir. Dışarıdan bakıldığında çıkmaz koridorlar, karmaşık odalar, labirentler ve boş duvarlara açılan kapılarla tamamen bir kadının deliliği olarak algılanmaktadır. Ama Sarah bu devasa kaosu kendisi için kurmamıştır. Yeğenini ve başarılı doktor Eric Price'ı evine davet eden Sarah'nın bir planı vardır. İnşa ettirdiği bu karmakarışık yapı aslında evin içinde barınan yüzlerce intikamcı hayaletin kafasını karıştırmak için dizayn edilmiştir. Üstelik bu çıkışı neredeyse imkansız hapishanede bulunan hayaletlerden en tehlikelisin Winchester ailesi ile görülecek bir hesabı vardır...

    Predestination'ın başarılı ikilisi Peter ve Michael Spierig'in yönetmen koltuğunda yer aldığı filmde genç yeğeni Sarah Snook canlandırırken, başarılı doktor Price'a ise Jason Clarke hayat veriyor. Filmin kadrosunda Angus Sampson da yer alıyor.

    Farklı konusuyla dikkat çeken "Winchester" 2 Şubat 2018'de ülkemizde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top