Hesabım
    "Martıların Efendisi"nin Yolculuğu Başlıyor!

    Mehmet Günsür başrollü "Martıların Efendisi" sinemalarda!

    Mehmet Günsür başrollü Martıların Efendisi sizi hayalle gerçek arasındaki bir dünyaya davet ediyor! Kurduğu gizemli evrenle hayat ve dünyaya dair her şeyi sorgulatacak olan "Martıların Efendisi" sinemalarda!

    Martıların Efendisi (MEF) İstanbul’da deniz kıyısında sakin bir yaşam sürmekte olan bir adamdır. Yıllardır beklediği birisi vardır. En sonunda beklediği, "Rüya" diye adlandırdığı bu misafir çıkagelir. Beyazlar içinde, bir masaldan çıkmış gibi kıyıya vuran bir kadın MEF'in bütün hayatını değiştirecektir. Ancak MEF, bu bütün umutlarını yüklediği misafir tarafından bir hayli sarsılacaktır. Zira bu kadın MEF’nin saf ve temiz dünyasından etkilense de onu sevginin bile kurtaramadığı, aşkın felaketlere yol açtığı, menfaatin fedakarlığın önüne geçtiği gerçek dünya ile tanıştıracaktır...

    Bol yıldızlı oyuncu kadrosuyla dikkat çeken filmin kadrosunda gelen gizemli misafiri olarak Bige Önal, Timuçin Esen, Nejat İşler, Barış Yıldız, Hakan Kurtaş ve Ezgi Coşkun yer alıyor. Konuk oyuncu kadrosunda Mehmet Esen, Sarp Akkaya, Ezel Akay ve Aras Bulut İynemli gibi isimleri bulunduran yerli dram filmi "Martıların Efendisi", Mehmet Ada Öztekin'in imzasını taşıyor.

    "Martıların Efendisi" biletleri burada!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top