Hesabım
    Anna Faris'li "Overboard" Yeniden Çekiminden Renkli Fragman!

    1987 yapımı "Overboard"un yeniden çekiminden ilk fragman yayınlandı.

    Anna Faris başrollü Overboard yeniden çekiminden ilk fragman geldi! 1987 yapımı romantik komedi filminin aynı isimli yeniden çekimi olan "Overboard"ta başrolde Faris'e Meksikalı oyuncu Eugenio Derbez eşlik ediyor.

    Yönetmenliğini ve senaristliğini Bob Fisher ile Rob Greenberg ikilisinin üstleneceği filmde küçük bir değişiklik mevcut. Orijinal filmde hafızasını kaybeden taraf Goldie Hawn'ın canlandırdığı Joanna Stayton iken, yeni uyarlamada bu kez roller değişecek. Eugenio Derbez'in canlandırdığı kendini beğenmiş ve şımarık Leonardo, kötü davrandığı çalışanı Kate tarafından kandırılacak. "Korkunç Bir Film" serisi ile tanınan, Mom dizisi ile de başarısını sürdüren Faris, Kate karakterine hayat verecek.

    Para içinde yüzen zengin yat sahibi Leonardo, şımarık, kendini beğenmiş ve kaba bir adamdır. Eğlenceye düşkün olan Leonardo'nun hizmetinde çalışan insanlara karşı da oldukça kaba bir tutumu vardır. Bekar anne Kate de Leonardo'nun hizmetinde çalışanlardan biridir. Günün birinde Leonardo, bir yat kazası sonucunda hafızasını kaybeder. Onu kurtaran Kate'in ise oldukça orijinal bir intikam planı vardır. Leonardo ile karı-koca olduklarına onu ikna eden Kate, Leonardo'ya orta sınıf bir hayatı tanıtacaktır...

    Kadrosunda Eva Longoria, Swoosie Kurtz, Josh Segarra, Alyvia Alyn Lind, Garry Chalk ve Mel Rodriguez'i bulunduran yeni komedi filmi "Overboard" 20 Nisan 2018'de Amerika'da vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top