Hesabım
    Bol Yıldızlı "Muhteşem Showman" İçin Kadro Toplandı!

    Zengin kadrosuyla dikkat çeken müzikal "Muhteşem Showman"den tam kadrolu poster geldi.

    Müzikal Muhteşem Showman'den zengin kadrosunu toplayan bir poster geldi! Hollywood'un öne çıkan yıldızlarını bünyesinde toplayan bol danslı, rengarenk müzikalden gelen poster, görkemli sirkin tozunu seyircilere taşıyor.

    Filmin başrollerinde yer alan isimlere gelecek olursak; Sefiller uyarlamasında müzikal konusundaki maharetlerini cömertçe sergileyen Hugh Jackman, Hollywood'un sevilen çocuğu Zac Efron, 4 Oscar adaylığı bulunan güzel oyuncu Michelle Williams, Hollywood'un son keşfi Rebecca Ferguson ve Disney'den yükselip gönülleri fetheden Zendaya filmi götüren karakterler olarak öne çıkıyor. Senaryosunda Michael Arndt, Jenny Bicks ve Bill Condon imzasını taşıyan müzikalin yönetmenliğini, ilk yönetmenlik denemesini gerçekleştirecek olan, ağırlıklı olarak görsel efekt departmanına yönelik işleriyle tanınan yönetmen Michael Gracey üstleniyor.

    12 yaşında askerlere atıştırmalık ve kiraz rumu satarak ticarete atılan doğuştan iş adamı P.T. Barnum, 1841 yılında dünyanın daha önce duymadığı bir hayalle yola çıkar; dünyanın en muhteşem gösterisini sunmak. Eşinin de desteğiyle tarihin ilk sirkini kurmak için işe başlayan Barnum, dünyanın farklı yerlerinde, anomalileri ile yaşamak zorunda kalan kişileri, genç yetenekleri ve azimli girişimcileri toplar. Tarihin ilk sirki, İngiliz hükümdarı Kraliçe Victoria'nın bile izlemeye geldiği bir Avrupa turnesine uzanacak ve dünyanın show dünyası anlayışını kökünden değiştirecektir...

    Renki müzikal "Muhteşem Showman" 29 Aralık'ta sinemalarda!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top