Hesabım
    Sean Bean ve Ruth Wilson'lı "Dark River"dan İlk Poster!

    Kadrosunda Sean Bean ve Ruth Wilson gibi isimlerin bulunduğu gizem-gerilim filmi Dark River'dan bir poster yayınlandı.

    2018 yılında vizyona girmesi beklenen Dark River'dan poster geldi.

    2013'te Bencil Dev filmi ile beğeni toplayan İngiliz yönetmen Clio Barnard, beş yıl aradan sonra yeni filmi Dark River'la tekrar salonlarımıza geliyor. Yönetmen ilk filminde olduğu gibi, bu filminin de senaristliğini üstleniyor.

    Filmin kadrosunda Yüzüklerin Efendisi üçlemesi, Equilibrium, Black Death ve The Island gibi filmlerde oynayan Sean Bean, Showtime kanalında yayınlanan The Affair dizisinin yıldızı, Altın Küre ödüllü Ruth Wilson, çoğumuzun Game of Thrones'tan Grenn karakteriyle tanıdığı Mark Stanley ve yine Game of Thrones'tan Gendry olarak tanıdığımız Joe Dempsie bulunuyor.

    Gizem-gerilim türündeki filmde Alice (Ruth Wilson) babasının ölümünden sonra 15 yılın ardından tekrar doğduğu kasabaya geri dönmek zorunda kalır. Kendisinin hakkı olduğuna inandığı aile çiftliğinin kirası için mücadele vermek zorunda kalacaktır.

    Yönetmen Clio Barnard'ın Toronto Uluslararası Film Festivali'nde "Platform Özel Ödülü" kazandığı ve ayrıca Londra ve Torino film festivallerinde de gösterilen Dark River'ın İngiltere vizyon tarihi 23 Şubat 2018. Filmin ülkemizde ne zaman vizyona gireceği ise belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top