Hesabım
    Jason Statham'lı "Meg" Köpek Balığı Kabusunu Diriltiyor!

    Jason Statham'lı sualtı aksiyonu "Meg", katil köpek balığı hikayesini tekrar beyaz perdeye taşıyor.

    Aksiyon filmlerinin favori yüzü Jason Statham bu kez köpek balığına karşı! Kötü adamları alt ettikten sonra bu kez dünyanın en büyük köpek balığına mücadele verecek olan Jason Statham, Meg filminde bakalım sualtında da ayakta kalabilecek mi?

    Uluslararası bir deniz altı gözlem programının parçası olan derin deniz sualtısı, soyunun çoktan tükenmiş olduğu düşünülen büyük bir yaratık tarafından saldırıya uğrar. Hasar gören denizaltı, mürettebatı içeride kapana kısılmış bir halde, Pasifik Okyanusu'nun en derin yerinde durmaktadır. Vizyoner Çin okyanus bilimcisi, kızı Suyin'in gönülsüzlüğüne rağmen, mürettebatı kurtarması için uzman derin deniz kurtarma dalgıcı Jonas Taylor'ı tutar. Taylor sualtının çevresinde süzülen bu canavarla daha önce de karşılaşmıştır; tarih öncesinden kalan ve iki buçuk milyar yıl önce soyunun tükendiği zannedilen, 23 metrelik bir Megalodon. Taylor aşağıda sıkışıp kalmış herkesi kurtarmak için kendi hayatını riske atmalı, korkularıyla yüzleşmeli ve dünyanın en tehlikeli yırtıcısının karşısına çıkmalıdır...

    Kadrosunda Statham'a Li Bingbing, Cliff Curtis, Rainn Wilson, Ruby Rose, Winston Chao, Page Kennedy, Jessica McNamee, Ólafur Darri Ólafsson, Robert Taylor, Sophia Shuya Cai ve Masi Oka'nın eşlik ettiği sualtı aksiyonunun yönetmen koltuğunda ise John Turteltaub oturuyor. Filmin senaryosu ise Dean Georgaris, Jon Hoeber & Erich Hoeber tarafından, Steve Alten'ın New York Times çok satan kitabından uyarlandı.

    Film ülkemizde 24 Ağustos 2018 tarihinde vizyona girecek!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top