Hesabım
    "Hayvan Mezarlığı" Uyarlaması Yerli Vizyon Tarihini Aldı!

    Yeni "Hayvan Mezarlığı" ne zaman vizyona giriyor?

    1989 imzalı kült korku filmi Hayvan Mezarlığı, beyaz perdeye geri dönüyor. Mary Lambert tarafından çekilmiş olan "Hayvan Mezarlığı"nın yeni uyarlaması, ülkemiz için yerli vizyon tarihini de aldı. "Pet Sematary" ülkemizde 19 Nisan 2019 tarihinde vizyona girecek.

    Son birkaç yılda, O, "Kara Kule", "Gerald's Game" ve "1922" gibi eserleri filme uyarlanarak seyircilerle buluşurken, "Mr Mercedes" ve "Castle Rock" eserleri ise dizi formatında seyircilerin karşısına çıkmaya devam eden korku edebiyatı ustası Stephen King'in en ünlü eserlerinden biri olan "Hyavan Mezarlığı"nın yeni beyaz perde uyarlaması, usta korku yazarının altın çağını yaşadığının da bir kanıtı... 2006'dan beri gündemde olan projenin yönetmen koltuğuna Starry Eyes ile tanınan Dennis Widmyer ve Kevin Kolsch ikilisi oturacak. 

    Hayvan Mezarlığı, henüz taşındığı evde ailesi ile kutlama yaparken hayatını kaybeden küçük oğlunu geri getirmek için eski bir mezarlığa oğlunu gömen bir adamın hikayesini anlatıyor. Mezarlığa gömülen diğer hayvanlar gibi hayata geri dönen küçük çocuk ve yol açtığı dehşet ile akıllara kazınan filmin yeni versiyonu bakalım nasıl olacak?

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top