Hesabım
    Wall Street Soygunu "The China Hustle"dan Fragman Var!

    Çin'e dek uzanan bir Wall Street soygununu anlatan "The China Hustle"dan ilk fragman geldi.

    Wall Street kabusu The China Hustle'dan ilk fragman geldi! Çinli şirketler, sürekli işleyen Amerikan borsası ve fırsatçı açgözlülük konusunda rahatsız edici ve göz korkutan bir Wall Street soygunu hikayesi sunan film, görüp görebileceğiniz en büyük soygunu gözler önüne seriyor.

    Yönetmenliğini ve senaryosunu Oscar adayı yönetmen Jed Rothstein'in üstlendiği belgesel, Wall Street'te hala süregelmekte olan ve Amerikan vatandaşlarının ceplerini birebir etkileyen, dev bir finans suçunu ele alıyor. Finansal dünyanın yatırımcıları, global markette sürekli yüksek kar getiren yatırım arayışı içerisindedirler. Bu süreçte en büyük ekmek kapısını Çin’de bulurlar. Fakat bir yatırımcı burada büyük bir dolandırıcılık ağı olduğunu keşfeder ve artık her şey sorgulanmaya başlar...

    "The China Hustle", gitgide daha az denetlenen finansal dünyayı ve bu dünyadaki şeffaflığa olan ihtiyacı gözler önüne seriyor. Filmin kadrosunda Dan David, Matthew Wiechert, Carson Block, James Chanos, Soren Aandahl ve Maj Soueidan yer alıyor.

    İlk gösterimini 8 Eylül'de Toronto Uluslararası Film Festivali'nde gerçekleştiren Wall Street belgeseli "The China Hustle", 23 Mart 2018'de Amerika'da seyircilerle buluşacak. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top