Hesabım
    "Cumali Ceber 2" Geliyor!

    Yerli komedi "Cumali Ceber: Allah Seni Alsın"ın devam halkası geliyor.

    Vine fenomeni Halil Söyletmez'in Cumali Ceber tiplemesi beyaz perdeye geri dönüyor! Yönetmenliği Gökhan Gök’ün yaptığı "Cumali Ceber: Allah Seni Alsın"ın devam halkası Cumali Ceber 2, vizyon tarihini aldı.

    Halil Söyletmez'in sosyal medyada fenomen haline gelen tiplemesinin ikinci beyaz perde macerası "Cumali Ceber 2", 8 Haziran 2018 tarihinde Chantier dağıtımı ile ülkemizde beyaz perdelerde dönmeye başlayacak. Yapımcılığını bir kez daha Retropro şirketinin üstleneceği devam halkası "Cumali Ceber 2"nin başrolü olarak Halil Söyletmez de Cumali Ceber karakterine geri dönerek seyircilerin karşısına çıkacak. İlk filmde Söyletmez'e eşlik eden Doğa Konakoğlu, Emre Keskin, Ece Seçkin, Ferhat Göçer ve Gökhan Keser gibi isimlerin yeniden kadroda yer alıp almayacağı ise şu an için belirsizliğini koruyor.

    Geçtiğimiz Ağustos ayının ilk haftasında vizyona giren ve vizyondaki ilk üç gününde 128.564 seyirci tarafından izlenen "Cumali Ceber: Allah Seni Alsın", 9 haftada toplam 461.349 seyirci rakamına ulaşmıştı. Film bu sayede yaz ayları yerli film rekorunu kırmıştı. Bakalım ilginç tiplemenin devam halkasında nasıl maceralar yaşanacak ve bu maceraların beyaz perdedeki karşılığı ne olacak?

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top