Hesabım
    Christopher Plummer’ın “All The Money In The World” Rolüne Patty Jenkins Yardım Etmiş!

    “All the Money in the World”deki rol değişimine Patty Jenkins’in yardım ettiği ortaya çıktı.

    Hatırlayacağınız üzere Kevin Spacey’e yapılan suçlamalardan sonra aktör “All the Money in the World” filminden çıkarılmış ve yerine Christopher Plummer getirilmişti. Filmin vizyon tarihinden yalnızca altı hafta önce gerçekleşen bu rol değişiminde Wonder Woman’ın yönetmeni Patty Jenkins’in parmağı olduğu ortaya çıktı.

    The Hollywood Reporter’a konuşan filmin yazarı David Scarpa, konuyla ilgili bilinmeyenleri anlattı. “Oyuncu ajanslarına ‘Ridley Scott 90 yaşındaki birini oynayacak bir aktör arıyor.’ diye gittiğinizde hemen hemen herkes hangi filmden bahsettiğinizi anlayacaktır.” Peki bu kadar büyük bir olayı nasıl gizli kapaklı halledersiniz? Elbette bir meslektaşınızdan yardım alırsınız. Bu durumda o meslektaş da TNT dizisi “One Day She’ll Darken” için oyuncu arayan Patty Jenkins’ti. “Ridley Scott’ın casting temsilcileri de oyuncu ilanını bu dizi adına yapıp yapamayacaklarını sordular. Yani ilan ‘Patty Jenkins 90 yaşında birini arıyor.’ şeklinde oldu. Yani bu şekilde hallettiler.”

    Neyse ki bunca uğraş boşa gitmedi. 88 yaşındaki aktör Christopher Plummer yeniden çekimleri yalnızca 10 günde tamamladı ve bir de Altın Küre adaylığı kazandı. 3 Altın Küre adaylığına sahip All the Money in the World ülkemizde 23 Şubat 2018’de vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    • Ridley Scott'ın Son Filmi "All The Money In The World"den Poster ve Fragman!
    • Kevin Spacey'nin Yerine Christopher Plummer Geldi
    • All the Money in the World Filminden İki Yeni Poster Geldi!
    • Christopher Plummer "All the Money in the World"te Göründü!
    • "All the Money in the World"te Aksiyon Tam Gaz!
    • Bol Yıldızlı "All the Money in the World"ten Son Fragman!
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top