Hesabım
    "Samson" ile Tarihe Geçecek Bir İntikama Tanık Olun!

    Destansı kahramanlık hikayesi "Samson"dan ilk Türkçe altyazılı fragman geldi.

    Eski Ahit'in güçlü kahramanı Samson, macerasına beyaz perdede devam ediyor! İncil'de geçen ve efsanevi gücüyle akıllara kazınan Samson'un epik hikayesi, Bruce Macdonald ve Gabriel Sabloff ikilisinin imzasıyla film oldu. Unutulmaz hikayenin beyaz perde uyarlaması Samson'dan ilk Türkçe altyazılı fragman burada!

    Eski Ahit'in akıllara kazınan kahramanı Samson, insanüstü güçlere sahip olan bir adamdır. Silah olarak kullandığı oyma bir kemik sayesinde düşmanlarını darmaduman etmektedir ve kimse onu durduramamaktadır. Alışılmadık bu Tanrı vergisi armağanı, halkını köleleştirilmekten kurtarmak için kullanması gereken Samson'ın gençlik hırsı sonucu yaşadığı trajik bir evlilik, onu intikam amacıyla Filistin ordusu ile karşı karşıya getirir. Kardeşi bir isyan hazırlığındayken, yalnızca Samson'un Filistinli baştan çıkarıcı Delilah'a, Tanrı'ya ve Filistin'e boyun eğmesi, hapis ve körlüğü nihai zafere dönüştürecektir...

    Samson'ın gücünü saçlarından aldığını fark eden Delilah'ın uyku esnasında Samson'un saçlarını kesmesiyle gelişen ve Tanrı vergisi bir gücün bir kadın eliyle yok edilmesi ile akıllara kazınan hikayenin beyaz perde uyarlamasında güçlü Samson'u Taylor James, baştan çıkarıcı ve sinsi Filistinli güzel Delilah'ı ise Caitlin Leahy canlandırıyor. Filmin kadrosunda Jackson Rathbone, Billy Zane, Rutger Hauer, Lindsay Wagner ve Frances Sholto-Douglas da yer alıyor.

    "Samson" ülkemizde 23 Şubat'ta vizyona giriyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top