Hesabım
    Hailee Steinfeld'ten Yeni Yıl Dansı!

    Oscar adayı genç oyuncu Hailee Steinfeld'ten "Kötü Kızlar" dansı geldi!

    Genç yıldız Hailee Steinfeld, yılbaşı coşkusunu yeni yıl dansıyla pekiştirdi! Western dramı türü İz Peşinde filmindeki performansıyla 2011 yılında Oscar adaylığı kazanan 21 yaşındaki genç oyuncu Hailee Steinfeld, yılbaşı temalı filmlerin baş tacı olan Kötü Kızlar filminin ikonik dansını sosya medyada takipçileri için canlandırdı.

    2003 yapımı gençlik komedi filmi "Kötü Kızlar", Spotlight" ile geçtiğimiz yıl Oscar adaylığı kazanan Rachel McAdams, Hollywood'un çılgın kızı Lindsay Lohan ve yakın zamanda "Mamma Mia: Yeniden Başlıyoruz!" ile seyircileriyle buluşmaya hazırlanan güzel yıldız Amanda Seyfried gibi ünlü yıldızları başrollerinde barındırıyordu. Eğlenceli filmin Rachel McAdams tarafından canlandırılan popüler kızı Regina George, sinema tarihinin sevilen karakterleri arasına girmeyi de başarmıştı. Hailee Steinfeld de bu unutulmaz gençlik filminden ilham alarak filmin dört kişilik arkadaş grubunun sergilediği yılbaşı dansını canlandırmaya çalıştı.

    Sosyal medyadan seyircileri paylaştığı videoda ışıltılı elbisesiyle boy gösteren genç yıldız, dörtlünün dansını yapmaya başladı ancak kısa bir süre sonra konsantrasyonunu kaybederek gülme krizine girdi! İşte o eğlenceli paylaşım burada;

    If you know...you know. MERRY CHRISTMAS EVERYONE! 😂❤🤶🏻🎄🎁

    hailee steinfeld (@haileesteinfeld)'in paylaştığı bir gönderi ()

    Güzel yıldız Hailee Steinfeld herkesin yeni yılını kutlamayı da ihmal etmedi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top