Hesabım
    "Yanlış Anlama"ya Bakü'den Büyük Ödül!

    "Yanlış Anlama" The Best of Azerbaijan ödül töreninde adeta parladı!

    Türkiye-Azerbaycan ortak yapımı komedi Yanlış Anlama Bakü'den ödülle döndü! 2017’nin iddialı yerli komedi filmlerinden "Yanlış Anlama", The Best of Azerbaijan ödül töreninde yılın en iyi komedi filmi seçildi.

    Aliyev Elşan’ın başkanı olduğu E Media Group Holding tarafından her sene düzenlenen ve ülkenin en ünlü ödül töreni olan The Best of Azerbaijan'ın töreni Bakü Pullman Otel’de gerçekleşti. Filmin yapımcısı

    olan Levent Cengizhan ödülünü alırken filmde rol alan set arkadaşlarını da sahneye davet ederek duygularını izleyicilerle paylaştı. Türkiye’den de İstanbul Büyükşehir Şehir Tiyatroları kadrosunda bulunan oyuncu Melahat Abbasova ve Sevinç Tofikkızı gibi ünlü simalar da ödüllerin sahibi oldu.

    "Yanlış Anlama"nın zengin kadrosunda Amerikalı bir FBI ajanı gibi davranan Türk doğalgaz müdürünü canlandıran Şevket Çoruh'a İlker Ayrık, Hakan Bilgin, Bahadır Efe, Duygu Karaca, Pelin Sönmez, İlhan Daner gibi isimler eşlik ediyordu. Azerbaycan'dan ise Pervin Abiyeva, Islam Mehreliyev ve Ferda Amin gibi isimler yer aldığı filmin yönetmen koltuğunda ise Ulaş Cihan Şimşek oturuyordu.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top