Hesabım
    !f İstanbul 2018 İçin Geri Sayım Başladı!

    !f İstanbul'dan 2018 yılı için tanıtım filmi ve poster yayınlandı.

    Türkiye'nin en sevilen sinema festivallerinden !f İstanbul 17. yaşını kutlamak için gün sayıyor! 2018 programı yavaş yavaş belli olmaya başlayan zengin festivalden bu yılın tanıtım filmi ve posteri geldi. Bu yıl !f İstanbul Bağımsız Filmler Festivali'nin teması "Hayat Var!" !f İstanbul 2018, bizlere kaosun ortasında durup biraz soluklanma şansı sunacak.

    Gelecek yıl 15 Şubat- 4 Mart 2018 tarihleri arasında sinema severleri bekledikleri filmlerle buluşturacak olan festival, vizyon dışında kalan pek çok filme bünyesinde yer verirken, farklı kategorileri ile her sinema severin kendinden bir şeyler bulabileceği bir festival olma özelliğini de sürdürüyor. Bu yılki zengin seçkisi merakla beklenen festivalden açıklanan ilk filmler de oldukça iddialı. Festival kapsamında Sean Baker’ın Oscar’a adım adım yürüyen, usta oyuncu Willem Dafoe'lu son filmi “The Florida Project”, Rungano Nyoni’nin ödüllere doymayan İngiliz bağımsızı “I Am Not a Witch” ve John Cameron Mitchell’ın imzasını taşıyan, Elle Fanning ve Nicole Kidman'lı punk rüyası “How to Talk to Girls at Parties” festivalin seçkisinde yer alacağı açıklanan ilk filmler oldu.

    17. !f İstanbul Bağımsız Filmler Festivali, önümüzdeki yıl 15-25 Şubat 2018 tarihleri arasında İstanbul'da start verecek. Ardından festivalin yolu 1-4 Mart arasında Ankara ve İzmir'den geçecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top