Hesabım
    Mary Poppins Dönüyor’dan Yeni Bir Görsel Yayınlandı!

    Merakla beklenen devam filminden yepyeni bir fotoğraf paylaşıldı.

    1964 yılında vizyona giren “Mary Poppins” sinema salonlarını kasıp kavurmuş ve beş tane de Oscar kazanmıştı. 54 yıl sonra gelen devam filminin ne kadar başarılı olacağını bekleyip göreceğiz. Biz beklerken filme dair yeni görüntüler de paylaşılmaya devam ediyor.

    Mary Poppins Dönüyor’da yönetmenlik koltuğu Rob Marshall’a emanet. “Chicago” ile Oscar adaylığı gören yönetmen son olarak 2014 yılında “Into the Woods” ile karşımıza çıkmıştı. Filmde başrol Emily Blunt’a Meryl Streep, Colin Firth, Ben Whishaw, Lin-Manuel Miranda, Julie Walters, Dick Van Dyke, Angela Lansbury ve Emily Mortimer eşlik ediyor. Senaryo ise “Life of Pi” ve “Finding Neverland”in senaristi David Magee’nin kaleminden.

    Film, 1930’larda Londra’nın Büyük Buhran döneminde geçiyor. İlk filmin sevimli minikleri Michael ve Jane artık büyümüşlerdir. İkili, Michael, üç çocuğu ve kâhyaları Ellen’la birlikte Cherry Tree Lane’de hayatlarını sürdürmektedirler. Ancak acı bir olay yaşanır ve Michael kişisel bir kayıp yaşar. Bu olayın ardından esrarengiz dadıları Mary Poppins tekrar Banks’lerin hayatına girer. Bu süreçte Poppins, iyimser sokak lambası yakıcısı Jack’le birlikte eşsiz sihir becerilerini kullanarak ailenin hayatlarında eksik olan mutluluk ve merak hissini yeniden keşfetmelerine yardımcı olacaktır. Poppins'in eksantrik kuzeni Topsy dahil olmak üzere, renkli ve tuhaf karakterler de bu süreçte eğlenceli bir yol sunacaklardır.

    Film 28 Aralık 2018 tarihinde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top