Hesabım
    Jimmy Kimmel'dan Oscar Öpücüğü!

    90. Oscar töreninin sunucusu Jimmy Kimmel'dan öpücüklü bir tanıtım videosu geldi.

    Sinema camiasının göz bebeği olan Oscar ödülleri bu yıl 90. kez sahiplerini bulacak. Önümüzdeki Şubat ayının başında adayları açıklanacak olan 90. Oscar ödülleri için heyecanlı bekleyiş sürerken, törenin bu yıl sunuculuğu üstlenecek olan, Jimmy Kimmel Live! adlı programın sunucusu ve yapımcısı olan komedyen Jimmy Kimmel'dan yeni bir tanıtım videosu geldi. Sempatik komedyenden sinema severlere öpücük var!

    Ünlü komedyenin esprileriyle neşe kattığı tanıtım videosunda Kimmel bizlere Oscar töreninin sunuculuğunu üstleneceğini hatırlatıyor ve yeni yıl hediyesi olarak bir öpücük veriyor.

    Geçtiğimiz yıl En İyi Film Ödülü için Aşıklar Şehri'nin ismi açıklanmış, ancak filmin ekibi sahneye çıktığında yanlış kartın okunduğu ve aslında kazananın Ay Işığı filmi olduğu anons edilmişti. Ancak neyse ki bu hata, geçtiğimiz yılda da sunuculuğu üstlenmiş olan Jimmy Kimmel'ın başını yakmadı. 

    Adayları 23 Ocak'ta açıklanacak olan 90. Oscar ödüllerinin sahiplerini bulduğu görkemli ödül töreni ise 4 Mart'ta gerçekleşecek. Hollywood yıldızlarını bir araya getirecek olan heyecanlı ödül töreni Dolby Tiyatrosu'nda yapılacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top