Hesabım
    Sosyal Medyada Kylo Ren Akımı!

    Star Wars'un yeni nesil kötü adamı, Instagram'ın yeni nesil akımı oldu!

    Yeni Star Wars üçlemesinin Kylo Ren'i Instagram'da akım yarattı! Star Wars serisinin hayranı olan John Mayer, serinin son filminde Rey'le konuşurken üstünü giymeyi reddeden Kylo Ren'i sosyal medya üzerinden taklit etti. #kylorenchallenge etiketiyle paylaştığı gönderi ile takipçilerini de aynı akıma katılmaya davet eden müzisyenin çağrısı yanıtsız kalmadı. Ünlü müzisyenin takipçileri, Kylo Ren'in akıllara kazınan sahnesini sosyal medya üzerinden canlandırarak paylaşmaya başladılar. Kısa sürede binden gönderiye ulaşan etiket ile Kylo Ren sevdalıları da ortaya çıktı.

    #kylorenchallenge

    johnmayer (@johnmayer)'in paylaştığı bir gönderi ()

    Uzun soluklu bilim kurgu macerasının yeni nesil üçlemesinde Adam Driver tarafından canlandırılan Kylo Ren, Direniş'in en büyük düşmanı olarak seyircilerin karşısına çıkmıştı. Han Solo ve Prenses Leia'nın oğlu Ben Solo iken, içindeki güç sebebiyle jedi Luke Skywalker'ın eğitimine verilen, ardından da içindeki gücün karanlığı tarafından ele geçirilen karakter, karanlık tarafa geçmiş ve Kylo Ren adını almıştı. Dini Lider Snoke ile birlikte, annesi olan Prenses Leia'nın yönetimindeki Direniş'i yok etmeye ant içen Kylo Ren, serinin seyirciyle buluşan son filmi Star Wars: Son Jedi'da da Direniş'in ve içindeki güçle Luke Skywalker'ı bile şaşırtan Rey'in baş düşmanı olmuştu.

    Kylo Ren'in liderliğini üstlendiği İlk Düzen ile Direniş'in mücadelesi devam ediyor. Bakalım 3. devam halkasında neler olacak?

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top