Hesabım
    Yeni “Black Panther” Fragmanı Geliyor, Filmin Olası Süresi Belli Oldu!

    Black Panther'la ilgili yeni detaylar gün yüzüne çıktı.

    Marvel Sinematik Evreni’nin 2018’deki ilk filmi olan Black Panther’a dair yeni bilgiler ortaya çıktı.

    Filmin yeni fragmanının, ESPN kanalındaki “Kolej Futbolu Playoff’ları Ulusal Şampiyonası” sırasında yayınlanacağı kesinleşti. Şampiyona 8 Ocak tarihinde gerçekleşecek fakat fragmanın tam olarak saat kaçta yayınlanacağı bilinmiyor. Filmin Şubat’ta çıkacağı düşünülürse bu fragmanın, son uzun fragman olması muhtemel.

    Öğrendiğimiz bir diğer bilgi de filmin süresiyle ilgili. Resmi açıklama olmadığı için bir kesinliği yok fakat “Event Cinemas” sitesinde yayınlanan bilgiye göre filmin süresi 2 saat 15 dakika olacak. Son çıkan Marvel filmlerinin sürelerinin de bu civarda olduğu düşünülürse, çok da uzak bir tahmin gibi görünmüyor. Geçen sene çıkan Spider-Man: Homecoming, 2 saat 13 dakika, Guardians of the Galaxy Vol. 2, 2 saat 16 dakika ve Thor: Ragnarok, 2 saat 10 dakika uzunluğundaydı.

    Ryan Coogler’ın yönettiği Black Panther’ın yıldızlarla dolu kadrosunda Chadwick Boseman, Michael B. Jordan, Lupita Nyong’o, Danai Gurira, Martin Freeman, Daniel Kaluuya, Letitia Wright, Winston Duke, Angela Bassett, Forest Whitaker ve Andy Serkis bulunuyor.

    Black Panther, ülkemizde 16 Şubat 2018’de vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top