Hesabım
    Eğlenceli "Step Sisters"tan İlk Fragman!

    "Step Sisters" ile kızlar arası rekabet kızışıyor!

    Charles Stone III imzalı eğlenceli yapım Step Sisters'tan fragman var! Bol danslı, bol kahkahalı gençlik filminden gelen ilk fragmanda işler karışıyor!

    Jamilah tüm hayatını planlamıştır. O, siyahi bir kız birliğin lideri, şampiyon olan bir dans ekibinin kaptanı, üniversite dekanı ile okul arasındaki aracı kişidir. Ulaşmak istediği tek hedefi ise Harvard Hukuk Fakültesine girmektir. Her şey kontrolü altında gözükür; ta ki Sigma Beta Beta`dan parti kızları okulu rezil edinceye dek. Jamilah’dan kızlara yardım etmesi istenir. Ondan beklenen sadece kızlara step dansını öğretmek değil, turnuvaları da kazanmaktır. Jamilah, Harvard Hukuk’ta okuma umudu tehlikeye girince step yarışmasına hazırlanmayı kabul eder. Ancak bu durumu kendi kız birliğindeki arkadaşlarından gizlemesi gerekecektir...

    Arrow'dan tanıdığımız Megalyn Echikunwoke'nin başrolünü üstlendiği eğlenceli komedide karşımıza Matt McGorry, Naturi Naughton, Sheryl Lee Ralph, Marque Richardson, Eden Sher, Lyndon Smith, Gage Golightly, Nia Jervier ve Alessandra Torresani de çıkıyor.

    Senaryosunda Chuck Hayward'ın imzası olan gençlik komedisi "Step Sisters", 19 Ocak'ta Netflix üzerinden seyircilerin karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top