Hesabım
    Görsel Şölen "Loving Vincent"a Dair Bilmedikleriniz Burada!

    Dünyanın ilk yağlı boya animasyonu "Loving Vincent"a dair bilmediğiniz detaylar videomuzda!

    Dünyanın ilk yağlı boya filmi Loving Vincent hakkında bilmedikleriniz bu videoda! Hollandalı usta ressam Vincent van Gogh'un son anlarının izini süren animasyon yapım hakkında duymadığınız detayları sizler için derledik.

    Bunalım ve yalnızlıkla geçen hayatı boyunca yeteneği takdir edilmeyen, ancak ölümünün ardından değeri anlaşılan ve dehasıyla resim tarihinin seyrini değiştiren van Gogh'un hakkını teslim eden "Loving Vincent" şu anda sinemalarda! Biletlerinizi buradan alabilirsiniz!

    Aykırı ressam Vincent van Gogh'un Fransa, Auvers'te öldüğü haberi, eskiden yaşadığı Arles kasabasına ulaşır. Van Gogh ile yakın arkadaş olan emektar postacının oğlu Armand, 17 yaşında van Gogh'un portresini yapmış olduğu bir adamdır. Ressama pek de düşkün olmayan Armand, babasının ısrarları sonucu taziye mektubunu van Gogh'un ağabeyi Theo'ya götürmeye razı gelir. Paris'e vardığında Theo'nun da kardeşinin ardından vefat ettiğini öğrenince mektubu verebileceği bir akraba aramaya başlar. Bu yolculukta ünlü ressamın son günlerini ve ölümünün esrarını da aydınlatmaya başlayacaktır...

    Filmin baş kahramanı Armand Roulin'i Douglas Booth canlandırırken, Hollandalı usta ressama ise Robert Gulaczyk hayat veriyor. Filmin kadrosunda ayrıca  Saoirse Ronan, Aidan Turner, Helen McCrory, Eleanor Tomlinson, Chris O'Dowd, Jerome Flynn ve John Sessions gibi isimler yer alıyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top