Hesabım
    Ürkütücü "Slender Man"den İlk Fragman Geldi!

    Yeni korku filmi "Slender Man"den gelen ilk fragman bir hayli tedirgin edici...

    İlhamını gerçek bir trajediden alan korku filmi Slenderman'den ilk fragman geldi! İlk olarak 2009 yılında Eric Knudsen tarafından bir fotoğraf kurgusu yarışması için yaratılan karakter kısa sürede modern bir gulyabaniye dönüşmüş ve popüler kültürün favori korku öğelerinden biri haline gelmişti. 

    İnce, uzun, yüzü olmayan, sürekli takım elbise giyen ve genellikle çocukları hedef alan bir korku karakteri imajına sahip olan kurgusal karakter, 2014 yılında gerçek bir trajedinin yaşanmasının da temel sebebiydi. Wisconsin'de yaşayan 12 yaşındaki iki okul arkadaşı, sınıf arkadaşlarını ormana getirmiş ve kurgusal karaktere saygılarını sunmak amacıyla 19 kere bıçaklamışlardı. Saldırıdan sağ kurtulmayı başaran kurbanın ifadesinin ardından tutuklanan 12 yaşındaki saldırganlar, Slender Man'in müritleri olmaya değer olduklarını kanıtlamak ve ailelerini Slender Man'in saldırısından korumak için kurban vermeleri gerektiğini belirtmişlerdi.

    Sylvain White’ın yönetmen koltuğunda oturduğu beyaz perde macerasında senaryoyu ise O Kadın / Elle (2016) ve 13 Günah / 13 Sins gibi filmlerin senaryosunu üstlenen David Birke yazdı. Oyuncu kadrosunda Joey KingJulia Goldani Telles, Annalise Basso, Jaz Sinclair, Talitha Bateman ve Alex Fitzalan gibi isimleri bulunduran film, 18 Mayıs'ta sinemalarımıza uğrayacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top