Hesabım
    Merakla Beklenen "Arif v 216"dan Renkli Gala!

    Sevdiğimiz yerli komedi karakterlerini geri getiren "Arif v 216"nın galası gerçekleşti.

    Türkiye'nin göz bebeği komedyen Cem Yılmaz ve başarılı oyuncu Ozan Güven'in G.O.R.A. ile tanıştığımız karakterleri, Arif ve robot 216, beyaz perdeye geri dönmek için gün sayıyor! İki kahramanı bu kez yeni bir maceraya sürükleyecek olan Arif v 216'nın galası dün akşam Zorlu PSM’de gerçekleşti. Galaya yoğun katılım dikkat çekti.

    Şeyma ve Acun Ilıcalı, Barış Arduç, Özge ve Tolga Çevik, Ronit ve Cem Hakko, Fazıl Say, Siren Ertan, Elif Dürüst, Rana ve Erol Tabanca, Berrin Yoleri, Feryal Gülman, Ayşegül ve Ahmet Hotiç, Serra Tokar, Sedef Zaim, Yasemin ve İzzet Özilhan, Leyla Alaton, Selin Demiratar, Berrin Zorlu, Yasemin Taciroğlu, Melis ve Uraz Kaygılaroğlu, Pelin Akil ve Anıl Altan, Beyza ve Engin Hepileri, Pınar ve Kerem Özçapkın, Vildan Atasever, Wilma Elles, Hatice Aslan gibi isimlerin boy gösterdiği yıldızlı galada filmde kullanılan uzay kapsülü KML 3000 Elektronik de yer alıyordu.

    Cem Yılmaz’ın “İnsan olmak isteyen bir Pinokyo öyküsü gibi ve dostluk üzerine” sözleriyle özetlediği "Arif v 216"nın kadrosunda Ceku rolündeki Özge Özberk, 216'nın gönlünü çalan Seda Bakan, Pervin rolünde Ahu Yağtu, Özkan Uğur, Zafer Algöz, Can Yılmaz var. Filmde Ajda Pekkan'ı Farah Zeynep Abdullah, Zeki Müren'i Çağlar Çorumlu, Ayhan Işık'ı Şükrü Özyıldız, Sadri Alışık'ı Mert Fırat, Cüneyt Arkın'ı oğlu Murat Arkın ve Filiz Akın'ı ise Maria Anastasiyeva canlandırıyor.

    "Arif v 216" yarın sinemalarda!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top