Hesabım
    "Üç Billboard Ebbing Çıkışı, Missouri"den İlk Altyazılı Fragman!

    Festivallerin gözdesi "Üç Billboard Ebbing Çıkışı, Missouri"den ilk altyazılı fragman yayınlandı.

    Festivallerin gözdesi Üç Billboard Ebbing Çıkışı, Missouri'den ilk altyazılı fragman geldi! Prömiyerini yaptığı Venedik Film Festivali'nde eleştirmenlerden yüksek puanlar almanın yanı sıra En İyi Senaryo ödülünü kucaklayan, Britanya Bağımsız Film Ödülleri'ne 11 dalda, Altın Küre Ödülleri'ne 6 dalda adaylık kazanan dram komedi filmi, kızı cinayete kurban giden bir annenin adalet arayışını kara mizahla ortaya koyuyor.

    Kızının cinayet davasında suçlunun bulunması için birkaç ay bekledikten sonra anne Mildred Hayes, cesur bir girişimde bulunur. Mildred kasabanın girişindeki billboardlara kentin saygıdeğer polis şefi William Willoughby'ye yönelik 3 poster astırır. Posterlerde kızının katilinin bulunamadığını ve cevap beklediğini belirten bir mesaj vardır. Mildred ve polis şefi Wlloghby arasındaki çatışmaya, şefin şiddete eğilimli, olgunlaşmamış ana kuzusu sağ kolu Dixon da dahil olduğunda, Mildred ve Ebbing'in kolluk kuvvetleri arasındaki savaş daha da şiddetlenir...

    In Bruges ve Seven Psychopaths'in Akademi Ödüllü yönetmeni Martin McDonagh'ın yönetmen koltuğunu ve senaryosunu üstlendiği kadrosunda Sam Rockwell, Abbie Cornish, Lucas Hedges, Željko Ivanek, Clarke Peters, John Hawkes ve Peter Dinklage da yer alıyor. Başrollerde ise mücadeleci anneyi Oscar ödüllü oyuncu Frances McDormand canlandırırken, kasabanın polis şefini ise Oscar adayı oyuncu Woody Harrelson canlandırıyor.

    Kara mizah dramı 2 Şubat'ta ülkemizde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top