Hesabım
    "Black Panther"dan İlk Soundtrack Parçası Geldi!

    "Black Panther" sondtrack parçasında Kendrick Lamar & SZA imzası!

    Marvel'ın kahraman kadrosunun yeni üyesi Black Panther'dan soundtrack geldi! Filmin Kendrick Lamar & SZA imzalı soundtrack parçası "All The Stars" bir hayli etkileyici! Kendrick Lamar aynı zamanda Top Dawg Entertainment ve şirketin kurucusu Anthony Tiffith ile filmin soundtrack albümü "Black Panther: The Album"ün yapımcılığını ve düzenlemesini de üstlenecek. Filme dair konuşan Kendrick Lamar; "Marvel'ın Black Panther filmi kadrosundan yönetmenine kadar muhteşem. Bu filmin muhteşemliği, sanat ve kültürün mükemmel bir birleşimini sergiliyor. Yapımcılık ve müzik yazma konusundaki bilgilerimle katkıda bulunmaktan gerçekten gurur duyuyorum" dedi.

    Marvel sinematik evreninin yeni nesil kahramanı "Black Panther", Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı filmi ile tanıtılmış ve Marvel'ın 3. evre süper kahramanlarından olan Black Panther'a Chadwick Boseman hayat vermişti. Başrolün değişmediği solo filmde Creed: Efsanenin Doğuşu ile geniş kitlelerce sevilmeye başlayan Michael B. Jordan filmin kötü adamı Erik Killmonger karakterine hayat verirken, eski Wakanda üyesi, yeni karanlık taraf ajanı olan Nakia rolünde Lupita Nyong’o'yu ve Dora Milaje üyesi olan ve Wakanda kralı için eş olmak adına eğitilen Okoye rolünde Danai Gurira karşımıza çıkıyor.Geniş kadrosunda ayrıca American Crime Story'nin Emmy ödüllü Christopher Darden'ı Sterling K. Brown, Sherlock dizisinin Dr. Watson'ı Martin Freeman, Letitia Wright, Winston Duke, Florence Kasumba ve John Kani'nin bulunduğu "Black Panther", "Creed: Efsanenin Doğuşu" filminin yönetmeni Ryan Coogler'ın imzasını taşıyor.

    Babasının ölümünün ardından T'Challa, Wakanda'nın yeni kralı olur. T'Challa, nam-ı diğer Black Panther, hakkı olan tahta sahip çıkmak için izole yaşayan ancak teknolojik açıdan ileri seviyede olan halkına geri döner. Ancak güçlü bir eski düşman yeniden ortaya çıktığında, T'Challa'nın yeterliliği, Wakanda'nın ve tüm dünyanın kaderini tehlikeye atan korkunç bir çatışmaya girince test edilir. İhanet ve tehlike ile karşı karşıya kalan genç kral, düşmanlarını yenmek, halkının güvenliğini ve yaşam biçimini korumak için müttefiklerini toplamalı ve gücünü serbest bırakmalıdır...

    "Black Panther" 16 Şubat 2018'de ülkemizdeki sinemalarda seyircilerle buluşmaya başlayacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top