Hesabım
    "Suyun Sesi"nden Türkçe Altyazılı Fragman Var!

    Yılın en çok konuşulan filmlerinden Suyun Sesi, Türkçe altyazılı fragmanıyla huzurlarınızda.

    Senaryosu, yönetimi, sinematografisi, oyuncuları ve müzikleri, yani kısacası her şeyiyle yılın en iyi filmlerinden biri olarak gösterilen Suyun Sesi’nin Türkçe altyazılı fragmanı yayınlandı.

    Yıldızlarla dolu oyuncu kadrosunda Sally Hawkins, Michael Shannon, Richard Jenkins, Octavia Spencer, David Hewlett, Nick Searcy ve Michael Stuhlbarg’ın bulunduğu filmin yönetmenliğini Meksikalı yönetmen Guillermo del Toro üstleniyor. Oscar yarışındaki en iddialı filmlerden olan Suyun Sesi, En İyi Drama Filmi, En İyi Yönetmen, En İyi Kadın Oyuncu ve En İyi Senaryo'nun da aralarında bulunduğu 7 dalda Altın Küre’ye aday gösterilmişti.

    Suyun Sesi’nin konusu şöyle: Soğuk savaş dönemi Amerika'da geçen hikayede, Elisa (Sally Hawkins) yalnız bir kızdır. Sessiz, rutin bir hayatı olan Elisa, gizli ve yüksek güvenlikli bir devlet laboratuvarında temizlikçi olarak çalışır. Elisa iş arkadaşı Zelda (Octavia Spencer) ile devletin yaptığı gizli bir deneyi keşfeder ve suda hapsedilen insansı bir yaratığı acımasız deneyden kurtarmaya çalışırlar.

    Oscar’lardan önce izleme şansı elde edeceğimiz Suyun Sesi, 16 Şubat 2018’de vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top