Hesabım
    "Sofra Sırları"dan Yeni Afiş Geldi!

    Ümit Ünal imzalı "Sofra Sırları"dan yeni afiş yayınlandı.

    Demet Evgar başrollü dram komedi Sofra Sırları'ndan yeni afiş! Senarist olarak başladığı sinema kariyerine yönetmenliği de ekleyerek uzun yıllardır sektöre emek veren isimlerden Ümit Ünal'ın kamera arkasında yer aldığı dram-komedi filmi "Sofra Sırları"nın başrolünde Sen Aydınlatırsın Geceyi, Bir Erkek Bir Kadın ve Yok Artık'ın güzel oyuncusu Demet Evgar yer alıyor.

    Hayatını kocası ve eşine adamış Neslihan, dışarıdan bakıldığında sevimli ve utangaç bir ev hanımıdır. Eşinin işi sebebiyle uzun yıllardır Anadolu kasabalarında yaşayan Neslihan, iyi de bir aşçıdır ve tüm çevresi onun yemeklerine bayılır. Gayet sıradan görünen bu aile hayatında, Neslihan'ın yakın çevresindekiler bir bir ölmeye başlayınca tüm gözler ona çevrilir. Mükemmel bir aşçı, evine ve eşine düşkün kısacası mükemmel bir ev hanımı olan Neslihan, aslında bir seri katildir. Şehre yeni atanmış, çok zeki, Amerika’da eğitim görmüş, hırslı ve genç bir komiser bu işin peşini bırakmamaya kararlıdır...

    Kadrosunda Fatih AlAlican YücesoyElit Andaç ÇamFırat Altunmeşe, Ferit Aktuğ, Emrah Kolukısa, Burcu Yasemin Şeyben, Burcu Halaçoğlu gibi isimleri barındıran "Sofra Sırları", 16 Şubat’ta gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top