Hesabım
    Ebeveynleri Katile Çeviren "Mom and Dad"ten Poster Var!

    Yıldız kadrolu "Mom and Dad"ten yeni poster yayınlandı.

    Ebeveynleri katil eden "Mom and Dad" filminden şiddeti bol poster geldi. Başrollerini Oscar ödüllü Nicolas Cage ve Hellboy'un büyük aşkı Selma Blair’in paylaştığı kara komedi-korku tarzındaki yapım, ebeveynleri evlatlarına karşı çeviriyor.

    Yönetmen koltuğunda 6 yıl aradan sonra uzun metraja geri dönen Brian Taylor'ın oturduğu "Mom and Dad", Anne Winters ve Zackary Arthur'un canlandırdığı ergenlik çağındaki genç kız ve küçük erkek kardeşinin, ebeveynlerine karşı hayatta kalma mücadelesini konu ediniyor.

    Ryan ailesi tipik bir Amerikan ailesidir. Orta yaşlarına ulaşmış olan Brent ve Kendall Ryan, ergenlik çağındaki kızları Carly ve henüz küçük olan erkek çocukları Josh ile sakin bir hayat sürmektedirler. Ancak günün birinde yaşadıkları kasabada sebebi ve kaynağı bilinmeyen bir histeri baş gösterir. Bütün bölgeyi etkisi altına alan histeri, ebeveynleri, kendi çocuklarına karşı çevirmektedir. Çocuklarını bir bir avlamanın peşine düşen ebeveynlerinden kaçmaya çalışan kardeşler için 24 saatlik yaşam mücadelesi başlar...

    Kadrosunda Lance Henriksen, Joseph D. Reitman, Rachel Melvin, Olivia Crocicchia gibi isimleri de bulunduran korku gerilim filmi "Mom and Dad", 19 Ocak'ta Amerika'da vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top