Hesabım
    "Maleficent 2"nun Çekimleri Başlıyor Mu?

    Angelina Jolie'li "Malefiz"in devam halkası için hazırlıklar başladı.

    Klasikleşen "Uyuyan Güzel" masalının kötü cadısı Malefiz geri dönüyor! Hikayeyi bu kez "kötü adamın" tarafından anlatan "Malefiz", 2014 yılındaki büyük başarısının ardından, devam halkasıyla bir kez daha seyircileriyle buluşacak. Başarılı oyuncu Angelina Jolie'nin devam halkasında da büyülü karakteri canlandırmayı üstleneceği fantastik devam halkası Maleficent 2 filminin çekimlerinin başlangıç tarihi belli oldu.

    Omega Underground'ta yer alan habere göre, "Maleficent 2"nun hazırlık çekimleri çoktan başlamış durumda. Filmin ana çekimleri ise Nisan ayında Londra'da start verecek. İlk olarak 2015 yılının Haziran ayında duyurulan devam halkası projesi, Jolie'nin yoğun takvimi yüzünden bir türlü ön prodüksiyon aşamasına geçememişti. 2016 yılında Jolie'nin karakteri bir kez daha canlandıracağının duyurulmasının ardından, kendi döneminin en yetenekli genç yıldızları arasında yer alan Elle Fanning'in prenses Aurora, 8 yıllık kariyerine 22 proje sığdırmayı başaran genç oyuncu Brenton Thwaites'in prens Phillip olarak kadroya geri dönüp dönmeyecekleri için meraklı bir bekleyiş başlamıştı. Ancak bu konuda hala bir haber gelmedi.

    Devam halkası için ilk olarak, ilk filmin senaristi Linda Woolverton tarafından yazılan senaryo, geçtiğimiz yaz senarist Jez Butterworth tarafından tekrar kaleme alınmıştı. Filmin yönetmen koltuğunda ise, geçtiğimiz yaz aylarında sinemalarımıza uğrayan Karayip Korsanları: Salazar'ın İntikamı'nın yönetmeni Joachim Rønning oturuyor.

    "Malefiz", 758,5 milyon dolarlık gişe hasılatıyla, Jolie'nin kariyerinde yakaladığı en yüksek gişe hasılatını elde etmişti.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top