Hesabım
    Deliha'nın Yakışıklı Patronu Can!

    "Deliha 2"nin şef Can'ı yürek yakıyor!

    Gupse Özay'ın sevilen tiplemesi Deliha'ya yakışıklı patron! Kurallarından taviz vermeyen şef Can, Deliha'yı bir hayli zorlayacak!

    İlkokul arkadaşı Eda'yla yeniden bir araya gelip birlikte çalışmaya başlayan Zeliha, Eda ile patronu Can'ın arasında da çöpçatanlık görevini üstleniyor. Bir yandan restoranı birbirine katıp herkese kök söktüren, bir yandan da iyi niyetiyle de tüm mutfağın kalbini kazanan Zeliha karşısında, restoranın yakışıklı şefi Can hem çok kızıp hem çok sevdiği için iki arada bir derede kalıyor.

    Yeni kariyerine başlamak için hiçbir totemi atlamayan Zeliha ve en yakın akadaşı Fato’nun kahkaha dolu macerası yine seyircilere kahkaha tufanı yaşatacak. Temiz kalpli ama bir o kadar da deli dolu olan ve sürekli başına dert açan Zeliha aşk hayatını bir kenara bırakıp artık kariyer yapmanın yolunu arar. Hayallerinde aşçı olmak vardır. Gittiği birçok iş görüşmesinden hayal kırıklığı ile dönen Zeliha için her şey kötüye gidiyormuş gibi görünmektedir. Ancak Zeliha’nın şansı bir gün sonunda döner ve çok şık bir restoranda işe kabul edilir. Artık Zeliha da iş dünyasına adımını atmıştır. Büyük umutlarla çalışmaya başlayan Zeliha, hayalini kurduğu şeylere ulaşabilecek midir?...

    Gupse Özay'ın ilk yönetmenlik denemesini de gerçekleştireceği "Deliha 2"nin senaryosu, ilk filmde olduğu gibi yine Özay'a ait. Özay'ın bir kez daha Deliha olarak boy göstereceği devam halkasının kadrosunda Eda rolünde Eda Ece, Can rolünde Aksel Bonfil yer alıyor. Filmin kadrosunda Derya Alabora, Esin Eden, Hülya Duyar, Ali Çelik, Mehmet Er, Özlem Akınözü ve Fatih Özkan gibi isimler de yer alıyor.

    "Deliha 212 Ocak 2018'de sinemalarda!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top