Hesabım
    "Black Panther"dan Etkileyici Bir Tanıtım Daha!

    Marvel'ın yeni alametifarikası "Black Panther"dan etkileyici bir video daha yayınlandı.

    Marvel süper kahramanlarının yeni üyesi Black Panther'dan yeni video var! Marvel sinematik evreninin yeni nesil kahramanı Black Panther'ın solo macerasından gelen tanıtım videosu, filmin sinemaseverlere heyecanlı dakikalar yaşatacağının garantisini veriyor!

    Son olarak Kendrick Lamar & SZA imzalı soundtrack parçası "All The Stars" ile beğeni toplayan ve adından söz ettiren yeni süper kahraman filmi, Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı filmi ile tanıtılmış ve Marvel'ın 3. evre süper kahramanlarından olan Black Panther'a odaklanıyor. "Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı"nda Demir Adam ile saf tutmuş olan karakter, babasının ölümünün ardından Wakanda'nın yönetimini üstleniyor. 

    Babasının ölümünün ardından T'Challa, Wakanda'nın yeni kralı olur. T'Challa, nam-ı diğer Black Panther, hakkı olan tahta sahip çıkmak için izole yaşayan ancak teknolojik açıdan ileri seviyede olan halkına geri döner. Ancak güçlü bir eski düşman yeniden ortaya çıktığında, T'Challa'nın yeterliliği, Wakanda'nın ve tüm dünyanın kaderini tehlikeye atan korkunç bir çatışmaya girince test edilir. İhanet ve tehlike ile karşı karşıya kalan genç kral, düşmanlarını yenmek, halkının güvenliğini ve yaşam biçimini korumak için müttefiklerini toplamalı ve gücünü serbest bırakmalıdır...

    Ünlü süper kahramana bir kez daha Chadwick Boseman'ın hayat vereceği solo filmde, "Creed: Efsanenin Doğuşu" ile geniş kitlelerce sevilmeye başlayan Michael B. Jordan da filmin kötü adamı Erik Killmonger olacak. Lupita Nyong’o, Danai Gurira, Sterling K. Brown, Martin Freeman, Letitia Wright, Winston Duke, Florence Kasumba ve John Kani de kadroda bulunan isimler arasında... 

    "Creed: Efsanenin Doğuşu" filminin yönetmeni Ryan Coogler'ın imzasını taşıyan "Black Panther" 16 Şubat 2018'de ülkemizdeki sinemalarda seyircilerle buluşmaya başlayacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top