Hesabım
    “Labirent: Son İsyan”dan Heyecan Verici Yeni Poster!

    Üçlemeyi tamamlayacak olan Labirent: Son İsyan’dan yeni bir poster yayınlandı.

    “Ölümcül Kaçış” ve “Alev Deneyleri”nin ardından gelen serinin son filmi “Son İsyan”ın vizyon tarihi yaklaşıyor. “Labirent” üçlemesini sonlandıracak olan film için gişe beklentileri yüksek. Çünkü önceki iki film düşük bütçelerine rağmen dünyada toplamda 660 milyon dolar gişe yapmıştı. Ülkemizde de oldukça popüler olan seri, iki filmle salonlara toplam 1.295.433 izleyici çekmişti.

    Serinin önceki iki filmini de yönetmiş olan Wes Ball, bu filmde de yönetmenlik koltuğunu kimseye bırakmıyor. Filmin senaryosu da yine T.S. Nowlin’in kaleminden. Dylan O'Brien’ın başrolünü üstlendiği filmin kadrosunda Kaya Scodelario, Walton Goggins, Nathalie Emmanuel, Katherine McNamara, Thomas Brodie-Sangster, Rosa Salazar, Giancarlo Esposito, Patricia Clarkson, Barry Pepper, Ki Hong Lee ve Jacob Lofland bulunuyor.

    Thomas ve arkadaşları Labirent'ten kurtulmalarının ardından hapsoldukları tesisten kaçmayı başarmış ve dünyayı pençesinde tutan acımasız organizasyon W.I.C.K.E.D.'e direnen isyancı grup Right Hand ile bir araya gelmeyi başarabilmişlerdir. Ancak Teresa'nın ihaneti sonucu grup kendini bir kez daha W.I.C.K.E.D.'a karşı mücadele ederken bulmuş, bu mücadele sırasında Minho'nun, organizasyon tarafından yakalanmasını engelleyememişlerdir. Minho'yu kurtarmak için yola çıkan Thomas ve arkadaşları organizasyonun peşine düşer. Bu uğurda aldıkları kararlar yalnızca arkadaşlarının değil, dünyanın da kaderini değiştirecektir.

    Labirent: Son İsyan, 26 Ocak’ta vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top