Hesabım
    !f İstanbul’un Kapanışını James Franco Yapıyor!

    !f İstanbul 2018'in kapanış filmi belli oldu.

    17. !f İstanbul'un kapanışını James Franco'nun The Disaster Artist'i yapacak.  Altın Küre ödüllü oyuncunun hem başrolünü hem de yönetmenliğini üstlendiği film, festivallerin gözdesi olmanın yanı sıra, gerçek bir hikayeyi beyaz perdeye taşıyor.

    Hollywood'un on parmağında on marifet, dahi çocuğu James Franco’nun "The Spectacular Now"ın yaratıcıları Scott Neustadter ve Michael H. Weber imzalı senaryodan beyaz perdeye aktardığı filmin hikayesi, "The Disaster Artist: My Life Inside The Room, the Greatest Bad Movie Ever Made" adlı kitaba dayanıyor. Hollywood’taki yapımcılara kafa tutarak kendi filmini yapmaya girişen sinema sevdalısı Tommy Wiseau’nun trajikomik hikâyesini anlatan "The Disaster Artist", beyaz perdenin gördüğü, gelmiş geçmiş en kötü filmin ortaya çıkış aşamasını kara mizahla gözler önüne seriyor.

    Tüm zamanların en kötü filmlerinden biri sayılan ve kötülüğünün güzelliğiyle külte dönüşen The Room'un kamera arkasını beyaz perdeye uyarlamak, Franco'ya bu yıl Altın Küre’lerde En İyi Erkek Oyuncu Ödülü’nü getirdi. !f İstanbul’un Kapanış Filmi olacak olan "The Disaster Artist" Türkiye’de ilk kez !f İstanbul’da gösterilecek.

    Rolling Stone’un “Geceyarısı filmi fenomeni "The Room"un yapım sürecini sahnelemede en az onun kadar kaotik ve başarılı” yorumuyla, San Francisco Chronicle’ın da “O kadar sürpriz bir şekilde komik ki, gülmemeye kararlıysanız bile kahkahalar peşi sıra geliyor” sözleriyle övdüğü "The Disaster Artist", Franco’nun kariyerindeki en önemli proje olarak geçiyor.

    İş Bankası Maximum Kart’ın 6. kez ana partnerliğinde ve CGV Mars Cinema Group ortaklığında gerçekleşecek !f İstanbul Bağımsız Filmler Festivali’nin programı 18 Ocak’ta açıklanacak ve biletler 2-4 Şubat tarihlerinde İstanbul için, 23-25 Şubat tarihlerinde de Ankara ve İzmir için satışa çıkacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top