Hesabım
    Deadpool Yönetmeninden X-Men Filmi mi Geliyor?

    Deadpool'un yönetmeni Tim Miller mutant filmi mi yönetecek?

    Tim Miller'ın X-Men spin-off projesinin başına geçebileceği dedikoduları dönüyor. 2016'nın hit filmlerinden olan Deadpool'un yönetmeni Tim Miller'ın ismi bu kez bir mutant filmiyle anılıyor. X-Men evreninin beyaz perdede öne çıkan karakterlerinden Kitty Pryde'ın solo filmi için Miller'ın adı geçiyor.

    Collider'da yer alan habere göre; "Deadpool" filmi ile X-Men evrenine biraz da olsa giriş yapabilmiş olan yönetmenin, 20th Century Fox'la solo mutant filmi için anlaşma yapmış olduğu iddia ediliyor. Ancak katı cisimlerin içinden geçebilme yeteneğine sahip olan genç kadın mutant Kitty Pryde'ın solo filmine kavuşması için kimi engellerin aşılması gerekiyor. Fox'un yeşil ışık yaktığı projenin başlamasından önce, Fox ile Disney'in anlaşması gerçekleşmiş ve X-Men aleminin hakları Disney'in olmuştu.

    Ancak Fox'tan gelen haberlere göre, yapım şirketinin Disney anlaşmasından önce yeşil ışık yaktığı, senaryosunda Noah Hawley imzası olan solo Doctor Doom filminin prodüksiyonuna herhangi bir müdahale olmadı. Henüz Kitty Pryde solo filmine dair bir açıklama gelmese bile, Doctor Doom filmi için çarkların dönmeye devam etmesi, kadın mutant filmi için de aynı şeyin olacağını gösterebilir.

    Kitty Pryde karakteri X-Men filmlerinde Sumela Kay ve Katie Stuart tarafından canlandırılmış olsa da, karakterin en akılda kalıcı beyaz perde yansıması X-Men: The Last Stand ve X-Men: Days of Future Past'te karakteri canlandıran Ellen Page ile olmuştu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top