Hesabım
    "Black Panther" Marvel Rekoru Kırdı!

    Marvel'ın yeni süper kahramanı "Black Panther" şimdiden rekor kırmayı başardı!

    Marvel sinematik evreninin yeni nesil kahramanı "Black Panther"dan rekor! Marvel süper kahramanlarının yeni üyesi Black Panther'ın solo macerası daha vizyona girmeden Marvel rekoru kırmayı başardı. Filmin Fandango sitesi üzerinden ön satışa çıkan biletleri, 24 saat içinde rekor rakamlara ulaştı. Siteden gelen açıklamaya göre, 24 saatte elde edilen ön bilet satış rakamı, Marvel sinematik evreninde rekor kırdı. Demek oluyor ki, "Black Panther" filminin ön satış rakamları, Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı filminin ön bilet satışı rakamını geçmiş oldu.

    "Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı / Captain America: Civil War" filmi ile tanıtılmış ve Marvel'ın 3. evre süper kahramanlarından olan Black Panther'a odaklanan solo filmin vizyona girmesine henüz zaman olsa da, Yenilmezler'in 207 milyon dolarlık açılış rakamını ya da serinin devam filmi Yenilmezler: Ultron Çağı'nın 191,2 milyon dolarlık açılış rakamını geçip geçemeyeceğini hep birlikte göreceğiz. Serinin açılış rakamı sıralamasında 3. sırada da 179,1 milyon dolar ile "Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı / Captain America: Civil War" yer alıyor. 

    Ünlü süper kahramana bir kez daha Chadwick Boseman'ın hayat vereceği solo filmde, "Creed: Efsanenin Doğuşu" ile geniş kitlelerce sevilmeye başlayan Michael B. Jordan da filmin kötü adamı Erik Killmonger olacak. Lupita Nyong’o, Danai Gurira, Sterling K. Brown, Martin Freeman, Letitia Wright, Winston Duke, Florence Kasumba ve John Kani de kadroda bulunan isimler arasında... 

    Babasının ölümünün ardından T'Challa, Wakanda'nın yeni kralı olur. T'Challa, nam-ı diğer Black Panther, hakkı olan tahta sahip çıkmak için izole yaşayan ancak teknolojik açıdan ileri seviyede olan halkına geri döner. Ancak güçlü bir eski düşman yeniden ortaya çıktığında, T'Challa'nın yeterliliği, Wakanda'nın ve tüm dünyanın kaderini tehlikeye atan korkunç bir çatışmaya girince test edilir. İhanet ve tehlike ile karşı karşıya kalan genç kral, düşmanlarını yenmek, halkının güvenliğini ve yaşam biçimini korumak için müttefiklerini toplamalı ve gücünü serbest bırakmalıdır...

    Ryan Coogler'ın imzasını taşıyan "Black Panther" 16 Şubat 2018'de ülkemizdeki sinemalarda seyircilerle buluşmaya başlayacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top