Hesabım
    Solo Black Widow Filminden Gelişme Var!

    Scarlett Johansson'ın hayat verdiği Marvel kahramanı sonunda kendi filmine kavuşuyor mu?

    Marvel evreninin sevilen karakteri Karadul (Black Widow) kendi filmine kavuşuyor! Marvel sinematik evreninde, güzel yıldız Scarlett Johansson ile hayat bulan başarılı casus Natasha Romanoff, nam-ı diğer Karadul'u temel alan solo film isteği nihayet yapımcılardan karşılık gördü!

    Marvel serisinin hayranları uzun zamandır solo Karadul filmi için beklentilerini dile getiriyor ve stüdyodan talepte bulunuyorlardı. Nihayet Disney/Marvel ortaklığı, bekleyenlerin yüzünü güldürecek gibi görünüyor! Variety'de yer alan habere göre; senarist Jac Schaeffer ile filmin senaryosu için anlaşma yapıldı. İddiaya göre Marvel başkanı Kevin Feige pozisyon için birkaç adayla görüştü ve Marvel yöneticileri Scarlett Johansson ile film hakkında düşünce fırtınası yaptı. Henüz resmi olarak yeşil ışık yakılmış olmasa bile, projenin ihtimaller dahilinde görüldüğü belirtiliyor. 

    "Avengers: Sonsuzluk Savaşı"ndan Türkçe Fragman Geldi!

    2016 yılında, Karadul karakterini Marvel evreninin en zengin karakterlerinden biri olarak gördüklerini belirten, Yenilmezler serisinin yönetmenleri Joe Russo ve Anthony Russo kardeşler, "

    Karadul çok komplike bir karakter. Kendi şeytanlarıyla savaşıyor ve dünya algısı büyüleyici. O karakterle birçok şey yapılabilir" diye konuşmuşlardı.

    Scarlett Johansson merakla beklenen Avengers: Sonsuzluk Savaşı'nda da yetenekli Karadul olarak seyircilerin karşısına çıkacak.

    "Avengers: Sonsuzluk Savaşı" Fragmanında Öne Çıkan Noktalar!
    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top