Hesabım
    "Venom"da Tom Hardy'ye İlk Bakış!

    Tom Hardy başrollü "Venom"dan ilk kare geldi.

    Tom Hardy'li Venom uyarlamasından nihayet ilk kare yayınlandı! Gelen karede ünlü oyuncunun canlandırdığı gazeteci Eddie Brock karakterini görüyoruz. Elinde not defteriyle bir şeyler dinleyen karakter, stiliyle de göz alıyor. Ancak gelen kare ne yazık ki Tom Hardy'nin Venom'la birleştiği bir halini göstermiyor.

    Mad Max'imiz, Diriliş'teki performansıyla Oscar adaylığı kazanan yakışıklı oyuncu Tom Hardy, bu kez Marvel çizgi roman evreninin ezeli kötülerinden Venom'a hayat veriyor. İlk olarak 1984'te Marvel çizgi roman alemine giriş yapan Venom, Marvel çizgi romanlarında sıkça boy gösteren uzaylı bir organizma. Sadece simbiyoz hâlinde yaşayabilen ve adrenalinle beslenen, girdiği vücuda Örümcek-Adam'ınkine benzer yetenekler kazandıran organizma, çizgi romanın bir versiyonuna göre de Eddie Brock ve Peter Parker'ın bilim insanı olan ebeveynleri tarafından kanseri yenmek amacıyla yaratılmıştı. Çizgi roman alemi boyunca pek çok kişiyi etkisi altına lan organizma, Örümcek-Adam (Peter Parker), Deadpool (Wade Wilson), Parker'ın eski okul arkadaşı Flash Thompson ve The Scorpion (Mac Gargan) gibi pek çok kişiyi etkisi altına alabilmişti.

    Sony Pictures

    4 Oscar adaylığı bulunan güzel oyuncu Michelle Williams bölge savcısı karakterinde, Katil Doğanlar, Zombieland ve son olarak True Detective dizisinde karşımıza çıkan, 2 Oscar adaylığı bulunan Woody Harrelson filmin kötü adamlarından biri olarak karşımıza çıkarken, filmin kadrosunda Altın Küre adayı Riz Ahmed ve rol aldığı dizilerin yanı sıra yaptığı seslendirmelerle de öne çıkan Jenny Slate de bulunuyor. Zombieland'ten tanıdığımız Ruben Fleischer'ın yönetmen koltuğunu üstlendiği filmin senaryosunda ise Scott Rosenberg ve Jeff Pinkner imzası var.

    Tom Hardy "Venom"da Bir Hayli Hırpalanıyor!

    "Venom" 5 Ekim 2018'de ülkemizde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top