Hesabım
    "Fahrenheit 451" Uyarlamasından İlk Teaser Geldi!

    Ray Bradbury imzalı "Fahrenheit 451"ın yeni uyarlamasından ilk teaser yayınlandı.

    Ünlü bilim kurgu romanı "Fahrenheit 451" bir kez daha film oldu! Ray Bradbury'nin ilk olarak 1951 tarihinde basılan bilim kurgu romanından beyaz perdeye uyarlanan yeni nesil Fahrenheit 451 filminden ilk teaser yayınlandı.

    Distopya türündeki roman "Fahrenheit 451", karanlık bir geleceği anlatıyordu. Tarihin menfaatler ışığında yeniden yazıldığı, medyanın uyuşturucu görevi gördüğü ve itfaiyecilerin yakalanan kitapları yaktığı gelecekte, iki itfaiyeci; Montag ve Beatty karşı karşıya geliyordu. Filmde Creed ile yıldızı parlayan Michael B. Jordan akıl hocasıyla karşı karşıya gelen ve insanlığını yeniden kazanmaya çalışan itfaiyeci Montag karakterini canlandırırken, başarılı oyuncu Michael Shannon da itfaiye şefi ve akıl hocası Beatty olacak. 2017 yapımı Mumya filminin intikam ateşiyle yanarak yüzyıllar süren uykusundan uyanan prenses mumyası Sofia Boutella ise ikili arasında kalan muhbir Clarisse olarak karşımıza çıkacak.

    Daha önce usta yönetmen François Truffaut tarafından 1966 yılında beyaz perdeye uyarlanan romanın yeni uyarlamasında yönetmen koltuğuna Ramin Bahrani oturuyor. Senaryosunda yönetmenle birlikte Amir Naderi'nin imzasını taşıyan filmin  kadrosunda yeni nesil Örümcek Adam'ın büyük aşkı Laura Harrier ve Eyvah Annem Dağıttı'nın yıldızı Lilly Singh da yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top