Hesabım
    Charlize Theron'lu "Tully"den İlk Fragman!

    Yeni komedi filmi "Tully"den ilk fragman çıktı!

    Oscar ödüllü yıldız Charlize Theron başrollü komedi Tully'den fragman var! Fiziksel değişimi ile şaşkınlığa uğrattığı Cani filmi ile rolü için ne kadar ileri gidebileceğini bizlere gösteren güzel oyuncu, bu kez 3 çocuk annesi ve çocuklarının bakımıyla uğraşmaktan kendine zaman ayıramayan bir kadın olarak boy gösteriyor.

    Marlo yeni doğan bebeğiyle birlikte olmak üzere 3 çocuk annesi bir kadındır. 2 çocuğuyla uğraşmasının yanı sıra yeni bebeği de onu bir hayli yormaktadır. Kız kardeşinin perişan halini gören erkek kardeşi ona yardımcı olması için bir gece dadısı tutar. İlk başta durumu savurganlık olarak gören Marlo, genç dadı hakkında emin olmasa da zamanla düşünceli, sürprizlerle dolu ve bazen de zorlu bir genç kadın olan Tully ile güçlü bir arkadaşlık geliştirir...

    Filmin yönetmen koltuğunda Aklı Havada/Up in the Air ile hatırlanan Oscar adayı yönetmen Jason Reitman otururken, filmin senaryosunda ise Oscar ödüllü Diablo Cody imzası var. Bir annelik komedisini anlatacak olan filmde Theron'la birlikte başrolü Tully rolündeki Mackenzie Davis üstleniyor. Filmin kadrosunda Mark Duplass da yer alıyor.

    "Tully" 20 Nisan'da Amerika'da vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top