Hesabım
    "Gambit" 3. Kez Yönetmenini Kaybetti!

    Channing Tatum'lu "Gambit" filmi bir kez daha ertelendi.

    Karizmatik mutant Gambit bir türlü kendi solo filmine kavuşamıyor. Yakışıklı oyuncu Channing Tatum'un başrolünü üstleneceği film, 3. kez yönetmenini kaybetti. Filmin anlaşılan üçüncü yönetmeni olan Gore Verbinski de projeden ayrıldı.

    Uzun zamandır solo film için hazırlıkların sürdüğü ancak bir türlü resmi olarak başlanamayan projeden yine kötü haber var. Deadline'da yer alan habere göre Gore Verbinski projeden ayrılma kararı aldı. Gelen haberlere projeden ayrılma sebebi olarak diğer projelerle çakışmalar gösterildi.

    İskambil kağıtlarında molotof etkisi yaratan mutant Gambit'i Channing Tatum'un canlandıracağı ise kesinliğini koruyor. Masters of Sex dizisinin yıldızı Lizzy Caplan da New Orleans Sukastçiler Birliği lideri ve Gambit yani Remy LeBeau'nun ilk aşkı olan Bella Donna Boudreaux rolünü üstlenecek. Caplan'ın rolü için ilk düşünülen isim ise güzel oyuncu Lea Seydoux idi.

    "Gambit" projesi için adı geçen önceki yönetmenler Yarının Sınırında'nın yönetmeni Doug Liman, Maymunlar Cehennemi: Savaş'a imza atan Rupert Wyatt ve Frank Darabont olmuştu.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top