Hesabım
    "Avengers: Sonsuzluk Savaşı"nda Zamanda Yolculuk Var Mı?

    "Avengers: Sonsuzluk Savaşı"na dair ortaya atılan bir teori, filmde zamanda yolculuk yapılacağını işaret ediyor.

    2 bölümlük Avengers: Sonsuzluk Savaşı zamanda yolculuk filmi mi olacak? Marvel süper kahramanları geçidi için ortaya atılan yeni hayran teorisi oldukça ikna edici kanıtlara sahip! Teoriye göre; filmin yönetmenleri Russo kardeşlerin "birbirinden apayrı iki film" olarak tanımladıkları 3. ve 4. devam halkasında zamanda yolculuk olacak.

    ScreenRant'ten gelen teoride filmin bir noktasında süper kahramanların geçmişe yolculuk yapacağı iddia ediliyor. Elbettte bunun için ortaya atılan kanıtlar da mevcut. Gelin birlikte bir göz atalım; 

    1) Teoriye göre zamanda yolculuğun söz konusu olmasının en güçlü kanıtı gelen set fotoğrafları. Örneğin Kasım'da gelen set karelerinde, serinin şimşek tanrısı Thor'u Chris Hemsworth ve Thor'un üvey kardeşi Loki rolündeki Tom Hiddleston'ı 2012 yapımı "Yenilmezler"deki halleriyle görüyoruz. Frank Grillo'nun canlandırdığı Crossbones karakteri de, seride ölmüş olmasına rağmen 3. devam halkasında boy gösterecek.

    2) Son günlerde gelen set karelerinde Kaptan Amerika'yı canlandıran Chris Evans'ı "Yenilmezler" filmindeki eski üniformasıyla görüyoruz. Kaptan Amerika, Iron Man ve Ant-Man'in ortak set karelerinde, hepsinin elinde teknolojik bir aletin bağlı olduğu dikkat çekiyor.

    3) Teoriye göre Yenilmezler ve Thanos arasında gerçekleşen çatışmada çok ağır sonuçlar yaşanacak ve kahramanlarımız yaşananları düzeltmek amacıyla geçmişe gidecek. Son dönemde Marvel'ın cenazede yas tutacak karakterler için başlattığı oyuncu seçmeleri de bunun bir işareti olabilir.

    4) Teoriye göre kahramanlarımız Doktor Strange'in yardımıyla, ya da daha olası bir ihtimalle Ant-Man ve Captain Marvel'ın Quantum Realm ile olan bağlantısından yararlanarak geçmişe dönecek. Ant-Man and the Wasp ve Captain Marvel filmleri, serinin 4. devam halkası olan Yenilmezler filminden önce vizyona girmiş olacak ve iki filmde de yalnızca büyülü enerji ile ulaşılabilen bir alternatif boyut olan Quantum Realm yer alacak. Quantum Realm'ın tanıtımının ardından, 4. Yenilmezler filminde kahramanların o boyut üzerinden geçmişe dönmesi de seyircilere açıklanmış olacak.

    5) Marvel başkanı Kevin Feige'in, 4. Yenilmezler filminin Marvel sinematik evreninin sınırlarını değiştireceği ve yapım aşamasında olan 20 kadar filme yeni bir yol çizeceğini açıklamış olduğunu düşünürsek, bu teori oldukça sağlam görünüyor. Üstelik Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı'nın devam halkası olacak olan 4. Yenilmezler filminin, Marvel'ın üçüncü aşama kahraman filmlerini bitirip, dördüncü aşamayı başlatacağını düşünürsek, tarihin yeniden yazılması yeni içerikler yaratılması için oldukça imkan sağlayan bir yöntem.

    Tahminimiz; Avengers: Sonsuzluk Savaşı'nda bol bol aksiyon göreceğiz ve sevdiğimiz kimi karakterlerin ölümüne şahitlik edeceğiz. Filmin ikinci bölümü olan 4. Yenilmezler filminde ise kahramanlarımızla birlikte tarihi yeniden yazmak için gemişe döneceğiz. 

    "Avengers: Sonsuzluk Savaşı" 27 Nisan 2018'de vizyona girecek. 

    "Avengers: Sonsuzluk Savaşı" Fragmanında Öne Çıkan Noktalar!
    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top