Hesabım
    Alicia Vikander'lı "Derin Sular"dan Yeni Poster Var!

    James McAvoy ve Alicia Vikander başrollü "Derin Sular"dan yeni poster...

    Merakla beklenen Derin Sular'dan yeni bir poster yayınlandı. Yeni nesil Lara Croft'umuz, Oscar ödüllü Alicia Vikander ve yeni nesil X-Men'in genç Profesör Xavier'ı James McAvoy'un başrollerini üstlendiği romantik dram gerilim filmi, aşkın sınır tanımadığını kanıtlıyor.

    İngiliz James More, Afrika'nın doğu kıyısında esir tutulmaktadır. Penceresi bile olmayan bir odada tutsak olan James, cihadçı askerlerin elindedir ve senaryo oldukça karamsardır. Aynı anlarda Grönland Denizi'nde binlerce mil uzakta bulunan Danielle Flinders ise benzer bir tehlikeye atılmıştır. Genç kadın okyanus tabanına bir denizaltı ile inmek üzeredir. Zorlu durumları sırasında ikisi de bir önceki yıldaki Noel'i düşünmektedir. Geçen yıl Noel zamanı ikili Fransa sahilindeki tesadüfi bir karşılaşma sonucu tanışarak bir araya gelmiş ve yoğun bir romantizm yaşamışlardır...

    J.M. Ledgard'ın romanından beyaz perdeye uyarlanan "Derin Sular"ın yönetmen koltuğunda 3 Oscar adaylığı bulunan Alman yönetmen Wim Wenders oturuyor. Filmin senaryosunda ise senarist Erin Dignam'ın imzası var. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top