Hesabım
    DC’nin “Shazam!” Filmi 2019’da Geliyor!

    “Shazam!” filminin vizyon tarihi açıklandı.

    Geçtiğimiz sene “Wonder Woman” ve “Justice League” ile huzurlarımıza çıkan DC Sinematik Evreni önümüzdeki sene vizyona girecek “Shazam!” filminin çıkış tarihini açıkladı.

    Justice League ile gişede beklediğini bulamayan DC, sıradaki filmi Aquaman ile toparlanmak istiyor. Bir yandan Aquaman’den sonraki filmlerin prodüksiyonları da son sürat ilerliyor. 5 Nisan 2019 tarihinde bir DC filminin vizyona gireceğini zaten biliyorduk. Stüdyonun yaptığı açıklamaya göre bu film Shazam! olacak. Nisan ayında gişede kayda değer tek rakibi şimdilik yalnızca Pet Sematary gibi görünüyor.

    Filmde süper kahramanımızın yetişkin halini Zachary Levi, çocuk halini ise Asher Angel oynayacak. Captain Marvel olarak da bilinen Shazam, aslında Billy Batson adında bir çocuktur ve “Shazam!” kelimesini söylediğinde bir süper kahramana dönüşür. Filmin şimdiye kadar açıklanan kadrosunda Jack Dylan Grazer, Grace Fulton, Cooper Andrews, Faithe Herman, Ian Chen, Jovan Armand ve David J. MacNeil bulunuyor. Ayrıca yetenekli oyuncu Mark Strong’un filmin kötü adamı Doctor Sivana’yı canlandıracağı söylentileri dolaşıyor. Filmin yönetmenlik koltuğunda ise korku filmleri “Lights Out” ve “Annabelle: Creation”ın yönetmeni David F. Sandberg var.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top