Hesabım
    “The Expendables 4” Geliyor!

    Serinin başrolü Sylvester Stallone müjdeyi verdi.

    3 Oscar adayı oyuncu Sylvester Stallone, şahsi Instagram sayfasından yaptığı paylaşımla serinin "The Expendables 4" ile devam edeceği müjdesini verdi. İlk filmden alınmış bir karenin üstünde “Gölge de biziz, duman da. Yükseliriz. Biz gecede saklanan hayaletleriz.” yazısının olduğu bir paylaşım yapan oyuncu ekledi:

    Tam da dışarı çıkmanın güvenli olduğunu düşündüğünüz anda... Geri geliyorlar!

    “The Expendables” serisi 2010 yılında başlamıştı ve son olarak 2014 yılında serinin üçüncü filmini izlemiştik. Filmler tüm dünyada sırasıyla 274, 315 ve 214 milyon dolar gişe hasılatı topladı. Böyle olunca serinin devam etmesi de sürpriz olmadı.

    İlk filmin yönetmenliğini ve tüm filmlerin senaristliğini üstlenen Sylvester Stallone, her filmle birlikte serinin yıldızlarla dolu kadrosunu genişletti. Serinin son filmine gelindiğinde kadroda Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Terry Crews, Randy Couture, Harrison Ford, Arnold Schwarzenegger, Mel Gibson, Wesley Snipes, Antonio Banderas ve Ronda Rousey gibi isimler toplandı. Yeni filmle birlikte bu kadroya kimlerin ekleneceğini ve kadrodan kimlerin çıkacağını merakla bekliyoruz. Filmin tahmini çıkış yılı olarak 2019 gösteriliyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top