Hesabım
    “The Handmaid’s Tale”ın 2. Sezon Fragmanı Yayınlandı!

    Ödüllü dizinin ne zaman ekranlara döneceği de açıklandı.

    2017’nin tartışmasız en dizi dizilerinden biri olan The Handmaid’s Tale ikinci sezonuyla geri dönüyor. Elisabeth Moss’un başrolünde olduğu dizi 13 bölümlük ikinci sezonuyla 25 Nisan’da bizlerle olacak. İlk iki bölüm o gece, kalan bölümler ise her Çarşamba yayınlanacak. Moss'a dizide Joseph Fiennes, Yvonne Strahovski, Alexis Bledel, Madeline Brewer, Ann Dowd, O. T. Fagbenle, Max Minghella ve Samira Wiley eşlik ediyor. Bruce Miller tarafından yaratılan distopik drama, Margaret Atwood’un aynı isimli romanından uyarlandı.

    The Handmaid’s Tale ilk sezonuyla Emmy ödüllerinde En İyi Drama, En İyi Kadın Oyuncu ve En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu’nun da aralarında bulunduğu 8 ödül kazanmıştı. Ayrıca geçtiğimiz günlerde düzenlenen Altın Küre Ödülleri’nde yine En İyi Drama ve En İyi Kadın Oyuncu ödüllerini kucakladı.

    Hulu kanalı ayrıca diğer dizilerinin de prömiyer tarihlerini açıkladı. "Casual" son sezonuyla 31 Temmuz'da geri dönecek. "National Treasure"ın 4 bölümlük ikinci sezonu 4 Nisan'da, "March of the Penguins 2: The Next Step" belgeseli de 23 Mart'ta yayınlanacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top