Hesabım
    The Walking Dead Dokuzuncu Sezon Onayını Aldı

    Dizinin showrunner koltuğunda da değişikliğe gidildi

    Robert Kirkman’ın çizgi romanından uyarlanan The Walking Dead, dokuzuncu sezonuyla ekran yolculuğuna devam ediyor. Uzun soluklu dizinin showrunner koltuğunda da değişikliğe gidiliyor.

    Dizinin showrunner’ı Scott M. Gimple'ın yeni sezonda görevinden ayrıldığı açıklandı. Gimple’dan kalan koltuğu, senarist Angela Kang devralıyor. Gimple ise The Fear of the Walking Dead ve The Walking Dea​​d markasının potansiyel içeriklerinin yürütülmesinden sorumlu olacak. Yaygın kanıya göre Gimple’ın görev değişikliği, dizinin reytinglerde yaşadığı düşüşün yanı sıra Chandler Riggs'in karakterinin ısırılması gibi gürültü koparan durumlardan kaynaklandı.

    Son sekiz yıldır ekranların en çok izlenen yapımlarından biri olmaya devam eden dizi, geçtiğimiz haftalarda hayranlarını fazlasıyla şaşırtan bir final bölümüyle sezona ara vermişti. Dizinin sezon arası, 26 Şubat günü yayınlanacak prömiyer bölümüyle son buluyor. Sezonun ikinci kısmı ise toplam sekiz bölümden oluşuyor.

    Tarihinde ilk kez bir kadın showrunner tarafından yürütülecek olan The Walking Dead, dokuzuncu sezonuyla sonbahar ekranlarında olacak. Sekizinci sezonun kalan bölümleri 25 Şubat’tan itibaren AMC’de izleyici karşısına çıkacak. Türkiye’deki yayını ise 26 Şubat Pazartesi gününden itibaren FX ekranlarında başlayacak. 125’ten fazla ülkede hayranlarıyla buluşan AMC dizisi, Amerika yayınından 24 saat sonra FX ekranlarında Türkiye izleyicisinin karşısına çıkıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top