Hesabım
    FOX’un Gençlik Platformu ‘4N1K’nın Detayları Belli Oldu

    Büşra Yılmaz’ın çok satan kitabı farklı yollardan gençlerle buluşuyor

    FOX ve Fabrika Yapım’ın imzasını taşıyan proje kapsamında, ödüllü yazar Büşra Yılmaz’ın çok satan kitabı 4N1K, yenilikçi projeler aracılığıyla gençlerle buluşacak.

    İlgi çekici projenin detayları geçtiğimiz gün Soho House’da yapılan lansmanda duyuruldu. Yazar Büşra Yılmaz ve 4N1K oyuncularının da bulunduğu lansmanda katılımcılara projenin detayları anlatıldı.

    FOX’un Fabrika Yapım’la yaptığı anlaşması kapsamında, platformun ilk projelerinin bir sinema filmi, bir web dizisi ve bir TV dizisiden oluşacağı açıklandı. Sektördeki gençlik projesi açığını doldurmayı hedefleyen 4N1K’nın yalnızca bir dizi-film projesi olarak değil, farklı alan ve mecralarda da etkin olacak bir platform olarak tasarlandığı belirtildi.

    4N1K’nın başrollerini Gözde Mutluer, Atakan Hoşgören, Burak Yörük, Sina Özer, Cihan Şimşek ve Cemrehan Karakaş gibi isimler üstleniyor. Senaryosunu Ferhat Ergün’ün kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Murat Onbul’un oturduğu dizi, çok satan kitaplarda ve bol gişeli filmdeki gibi yine beş gencin kahkaha ve macera dolu hikayelerini konu alacak.

    Geçtiğimiz Mayıs ayında vizyona giren 4N1K sinema filmi, ikinci vizyon dönemiyle beraber 500.000’i aşkın izleyiciye ulaşmıştı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top