Hesabım
    Yeni "Halloween" Filminin Çekimleri Başladı!

    Yeni "Halloween" devam halkası için çarklar dönmeye başladı.

    Yepyeni Halloween filmi için hazırlıklar başladı! Günümüz korku sinemasının şablonlarını oluşturmuş bir klasik olan Halloween'ın devam halkasının çekimlerinin başladığı duyuruldu.

    1978 yılında korku sinemasının kült yönetmenlerinden John Carpenter'ın yarattığı ve yapımcılığını Moustapha Akkad'ın yaptığı ilk Halloween filmi ile başlayan yolculuk, yepyeni devam halkasıyla devam ediyor. Serinin Jamie Lee Curtis tarafından canlandırırlan ünlü kahramanı Laurie Strode'un, sadist seri katil Michael Myers ile son karşılaşmasını yaşayacağı devam halkası, kendisinden önceki devam halkalarına bağlı kalmayacak. Zira Curtis'in karateri Laurie, serinin bir önceki devam halkası Halloween: Resurrection'da ölmüştü. 

    Yeni devam halkasında Judy Greer Laurie'nin kızı Karen Strode'u, Andi Matichak da Laurie'nin torunu Allyson'ı canlandıracak. 40 yıl önce ünlü seri katilin elinden kurtulmayı başarmış olan Laurie, artık bir anneanne olarak tekrar kabuslarının kaynağı olan katille yüz yüze gelecek.

    Our Brand Is Crisis, Hayallerimdeki Kadın, Yolların Prensi ve Pineapple Express filmlerinden tanıdığımız David Gordon Green'in yönetmen koltuğuna oturacağı filmin senaryosu da Green ile birlikte Danny McBride'ın imzasını taşıyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top