Hesabım
    "Kızıl Serçe" Baştan Çıkarma Sanatında Oldukça Etkili!

    "Kızıl Serçe" filminden etkileyici bir teaser yayınlandı.

    Akademi ödüllü Jennifer Lawrence bu kez bir ölüm makinesi haline geliyor! Umut Işığım filmindeki performası ile Oscar ödülünü kucaklayan, son olarak Darren Aronofsky imzalı anne! filmiyle adından söz ettiren genç Lawrence, Kızıl Serçe ile narin bir balerin iken, baştan çıkarma ve manipülasyon ustasına dönüşüyor.

    Hayatta annesinden ve baleden başka tutkusu olmayan Dominika, geçirdiği bir kaza sonucu baleye veda etmek zorunda kalmıştır. Gelecek planları bir anda tuzla buz olan genç kadın, onun gibi üstün yetenekli gençlere bedenlerini ve zihinlerini bir silah olarak kullanmayı öğreten gizli istihbarat örgütü Sparrow School'a katılır. Zorlu ve sadistik bir eğitimden geçen genç kadın, programın şimdiye kadarki en tehlikeli öğrencisi olur. Dominika şimdi sahip olduğu güçle geçmişiyle yüzleşmeli ve sevdiği herkesin hayatı tehlikedeyken, Dominika'nın güvenebileceği tek kişi olduğunu söyleyen Amerikalı CIA ajanı Nathaniel Nash'le uzlaşma sağlamalıdır...

    Amerikalı yazar Jason Matthews‘un aynı adlı romanından beyazperdeye uyarlanan casusluk filmi "Kızıl Serçe"nin başrollerinde Lawrence'a CIA ajanı rolünde Joel Edgerton eşlik ediyor. Filmin zengin kadrosunda aynı zamanda Jeremy Irons, Mary-Louise Parker, Douglas Hodge, Ciarán Hinds, Joely Richardson ve Matthias Schoenaerts de bulunuyor.

    Açlık Oyunları/Hunger Games serisinin üç filmini yöneten Francis Lawrence'ın yönetmen koltuğunu üstlendiği "Kızıl Serçe", 2 Mart'ta ülkemizde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top