Hesabım
    Tom Cruise "Mission: Impossible 6" İçin Çatılara Çıktı!

    "Mission: Impossible 6"in çekimleri tekrar başladı.

    Tom Cruise, Görevimiz Tehlike'nin 6. devam halkası için çatılarda koşturuyor. Beyazperdenin en uzun soluklu aksiyon serilerinden biri olan serinin yeni devam halkası Mission: Impossible 6'in çekimleri son hızla sürüyor. 

    Filmin çekimleri için Blackfriars İstasyonu'nun çatısında bir hayli koşturmaca yaşayan Cruise, yine dublör kullanmamayı tercih etti ve zorlu sahnelerde birebir kendisi yer aldı. USA Today'de yer alan habere göre filmin çekimleri Lonra'nın merkezini durma noktasına getirdi. Thames nehrindeki tekneler yön değiştirmek zorunda kalırken köprü trafiği de bir hayli tıkandı.

    PA IMAGES / JOHN STILLWELL

    Olabildiğince dublör kullanmamaya çalışmasıyla bilinen oyuncu, birkaç ay önce sert bir çarpmaya bağlı olarak yaralanmıştı ve sete ara verilmesi gerekmişti. Yanlış bir açıdan duvara çarpan oyuncunun ayak bileği kırılmıştı.

    6. devam halkasında Cruise'a Luther Stickell rolündeki Ving Rhames, Benji Dunn rolündeki Simon Pegg ve Ilsa Faust rolündeki Rebecca Ferguson, Alan Hunley'i canlandıran usta oyuncu Alec Baldwin, Solomon Lane'i canlandıran Sean Harris, Ethan'ın büyük aşkı Julia Meade'i canlandıran Michelle Monaghan eşlik edecek. Man of Steel, Batman v Superman: Adaletin Safağı filmlerinde Superman olarak karşımıza çıkan ve Justice League serisi ile tekrar beyazperdede Superman rolünde izleyeceğimiz aktör Henry Cavill, Vanessa Kirby ve Angela Bassett da filmin yeni yüzleri olacaklar.

    PA IMAGES / JOHN STILLWELL

    Christopher McQuarrie'nin yönetmenliğini ve senaryosunu üstleneceği devam filmi ile seride ilk kez birden fazla film aynı yönetmenin elinden çıkmış olacak. "Mission: Impossible 6" ülkemizde 27 Temmuz 2018'de vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top