Hesabım
    Yüksek Tempolu Gerilim "Traffik"ten İlk Fragman!

    Aksiyon-gerilim filmi "Traffik"ten ilk fragman ve poster geldi.

    Deon Taylor'ın yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendiği Traffik'ten ilk fragman geldi. Yapımcılığını yönetmenle birlikte Roxanne Avent ve filmin başrolü Paula Patton'ın üstlendiği "Traffik", güçlü bir düşmana karşı hayatları için mücadele eden bir çiftin hikayesini anlatıyor.

    Araştırmacı gazeteci Brea Stephans, erkek arkadaşı John Wilson ile birlikte geçirecekleri güzel bir hafta sonu kaçamağı planlar. Romantik bir tatil yapmak isteyen çift, küçük ahşap kulübelerde kalacakları ormana doğru yola çıkar. Yanlarına bir başka çift olan Darren ve Malia da katılır. Issız bir kamyon durağına geldiklerinde bir motor çetesi ile karşılaşırlar. Karşılarına çıkan grup karşısında tedirgin olan Brea ve John daha ne olduğunu anlayamadan ellerine bir telefon geçer. Telefonun içinde seks ticareti yapan çetenin işlediği suçların kanıtları vardır. Artık bu dört kişilik grup, kimsenin olmadığı bu yerde, sırlarını korumak için her şeyi göze alan bu çeteye karşı kendilerini korumak zorundadır...

    John'u Omar Epps'in, Darren'ı Laz Alonso ve Malia'yı Roselyn Sanchez'in canlandırdığı "Traffik", Amerika'da 27 Nisan'da seyircilerin karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top